O investitoru

Vaš partner za nekretnine

Preduzece Panta-Rei, Bijeljina osnovano je 1991, god. i od tada bavi se prodajom i servisom racunara i racunarske opreme, izradom i imlementacijom aplikativnog softvera, prodajom i instalacijom telekomunikacione opreme, prodajom audio i video opreme, malih kucnih aparata, prodajom i ugradnjom klima uredjaja, izradom racunarskih mreza i sl. Nalazi se na dvije lokacije u ulici Majevicka br. 168 (servis i prodavnica polovne opreme) i preko puta na broju 133 ( Veleprodaja i prodavnica maloprodaje) Od prvog dana poslovanja, uspostavili smo odlican odnos sa kupcima koji nam to povjerenje vracaju zeljom da i dalje sarađuju sa nama, a mi cemo se i dalje truditi da broj zadovoljnih kupaca bude jos veci. Na ideju o investiranju u višeporodični stambeno poslovni objekat došli smo zahvaljujuci ukazanom povjerenju vlasnika građevinskog zemljišta i potrebi firme Panta Rei da zadrži dio poslovnog prostora u vlasništvu.

O projektu

Saznajte više o projektu

Stambeno- poslovni objekat investitora „Panta Rei“ nalazi se u Bijeljini, ulica Majevička 176, ugao Majevčke ulice i Miloša Obilića.

Objekat je visoko estetskog kvaliteta zahvaljujući urbanističkoj postavci i samoj lokaciji, postignutoj energetskoj efikasnosti i upotrebi vrhunskih materijala savremenog i modernog dizajna. Trenutno najmoderniji stambeno poslovni objekat koji se gradi na području grada Bijeljine ukupne površine 3.300 m2


Objekat se sastoji od jedne podzemne i šest nadzemnih etaža. U podzemnoj etaži planirana su garažna mjesta za buduće vlasnike stanova i tri zajedničke prostorije.


Prizemlje zgrade rezervisano je za lokale dok se na višim etažama nalazi stambeni prostor. U dvorištu zgrade predviđena su dodatna parking mjesta.


Zgrada će raspolagati sa 24 stana različite strukture, od dvosobnih do četvorosobnih stanova.


Navedeni objekat se gradi od armirano betonske, skeletne konstrukcije, sa AB stubovima, zidnim AB platnima i punom AB pločom D=20cm kao međuspratnom tavanicom.Podrumski obodni zidovi su betonski D=25cm sa vertikalnom hidroizolacijom i zaštitom.


Zidovi, kao ispune, zidani su porotherm blokovima debljine 25 cm, 12 cm i 7 cm.


Termoizolacija je planirana u svim podovima, osim u podrumu.


U tavanskom prostoru je preko tavanice sloj mineralne vune D= 10 cm.


Fasada je termoizolaciona sa slojem stiropora D=10 cm, lijepkom, mrežicom, maltom i završnim slojem.


Pod ulaznog hola će biti u prirodnom kamenu ili granitnoj keramici.


Svi otvori u podrumu i prizemlju su od AL profila. U stambenom dijelu prozori su PVC stolarija, a unutrašnja vrata su drvena od medijapana bojena poliuretanima.


Ulazna vrata u stanove su protiv dimna (EC 30) ili protivpožarna (F30) u zavisnosti od položaja.


Visina plafona je 260 cm čiste visine.


Ugradjuje se keramika uvoynog proizvođača ili renomiranog domaćeg proizvođača prve klase.


Lokal način grijanja: Podno grijanje i podno hlađenje za čitavu površinu lokala + „ fen kojleri“.


Osnovno grijanje je podno sa regulacijom sobne temperature i regulacijom temperature vode koja ulazi u podno grijanje. Fen kojleri služe kao podrška grijanju i njihova funkcija dolazi do izražaja pogotovo kod hlađenja gdje takođe podržavaju podno hlađenje ali i isušuju vazduh ( isto kao i klima uređaj) i tako stavaraju prijatnu temperaturu i vlažnost u lokalu. Sa ovim rješenjem temperature u lokalu mogu biti visoke bez obzira na vanjsku temperaturu tj. niske u ljetnjem režimu. ( projektovano je da bude temperatura 25 C i zimi i ljeti uz minimalne troškove).


Stanovi način grijanja : Podno grijanje i podno hlađenje na površini hodnika, kupatila , „toaleta“ i dnevnog boravka + „fen kojleri“ u svim sobama. U kupatilima se nalazi i radijator – „peškirac“ sa termo regulacijom.


Osnovno grijanje je podno sa regulacijom sobne temperature i regulacijom temperature vode koja ulazi u podno grijanje. Fen kojleri služe kao podrška grijanju i njihova funkcija dolazi do izražaja pogotovo kod hlađenja gdje takođe podržavaju podno hlađenje ali i isušuju vazduh ( isto kao i klima uređaj) i tako stavaraju prijatnu temperaturu i vlažnost u stanovima. Sa ovim rješenjem temperature u stanovima mogu biti visoke bez obzira na vanjsku temperaturu tj. niske u ljetnjem režimu. ( projektovano je da bude temperatura 25 C i zimi i ljeti uz minimalne troškove).

 

 Napomena: „fen kojleri“ su parapetni dužine od 1000mm do 1400mm, visine 550mm i dubine 230mm. Na sebi imaju regulaciju:

 


1. On/off


2. Brzina izduvavanja: 3 brzine


3. Izbor režima: zima ili ljeto


4. Termostat – izbor temperature


Objekat je sa liftom koji staje na prizemnoj i svim nadzemnim etažama.


Elektroinstalacije za kablovsku TV, internet i telefon je predviđen u svakoj sobi stana.
Trosobni

Lokali

Kontaktirajte nas

Pronađite svoju kuću iz snova!

Telefon

+387 65 510-669

Adresa

Majevička 176, Bijeljina

Pošaljite nam email

© 2018 Panta Rei Bijeljina. Sva prava zadržana | Optimizovao Stevan Lukic